Velkommen til Kirstens gæstebog

Kære venner og besøgende på min hjemmeside. Jeg sætter pris på kommentarer, ros og ris til min skrivende åre. Her i gæstebogen kan du skrive en hilsen til mig og eventuelt vedhæfte et billede

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Magnus Rögård, d. 02-05-2012
_____(¯`••´¯)(¯`••´¯)
______`•.¸(¯`••´¯)¸.•-
_________`•. ¸.•´...
........¤ª“˜¨¨¯¯¨¨˜“ª¤.....¤ª“
PS. Flotte hjemmeside
E-mail:
Skrevet af Philip, d. 19-03-2012
Hej Kirsten
Det er godt nok en spændende og tankevækkende hjemmeside du har dig her.
Alt godt herfra. :)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Mona Feldt, d. 17-03-2012
Hej Kirsten....
Da jeg begyndte at lede efter relationer til Vellev skole, var jeg ikke klar over, det ville medføre så meget læsning ;-)
Men nu har jeg rigtig hygget mig med din "tur" gennem de små landsbyer omkring dit barndomshjem, og dine erindringer. Det har faktisk været rigtig sjovt og facinerende læsning. Efter beskrivelserne er vi nok nogenlunde på samme alder, og det gør det jo mere interessant for mig at læse, da jeg levende kan se situationerne for mig.
Kort fortalt boede jeg i Thostrup fra 1962, hvor jeg jo så gik i Vellev skole. Efter 7. kl. kom jeg i realen på Ulstrup skole, men det var en virkelig fiasko, så jeg droppede ud 3 dage før den mundtlige eksamen i 1. real. De følgende år var jeg ung pige i huset, først i Vellev, siden i Vejerslev og kom så på Sahl Hvilehjem, inden jeg forlod hele den hyggelige egn for good.
Jeg vil hygge mig med videre læsning på din hjemmeside en anden dag.
Venlig hilsen Mona Feldt
E-mail:
Skrevet af Ellen Marie Søndberg, d. 17-03-2012
hej Kirsten
Mange tak for din hilsen på min hjemmeside vedr. Jens Madsen og Ane Dorthe Hvedsteen.
Faktisk har jeg forlængst opdaget din hjemmeside og studeret din slægtsforskning indgående. Og du er tilgivet at have 'hugget' Jens Madsens kontrafej fra Geni. Du kan få et teknisk set bedre eksemplar, hvis du ønsker det. - Du finder ikke Jens Madsen på min hjemmeside, da den indtil videre udelukkende omfatter min mors slægt og Jens Madsen er min mands tipoldefar. Udover eget beskedent arbejde, din aneliste fra din hjemmeside, har jeg også for nylig modtaget noget materiale om slægten fra Ivan Kondrup, - Hvis du er interesseret sender jeg dig gerne en udskrift fra min Brothers Keeper med hvad jeg p.t. har om slægten (ikke så forfærdelig meget for jeg stopper der hvor vi kommer tilbage til Bugge-slægten; den har professionelle historikere jo allerede beskrevet),
Mon du også har mulighed for at sende mig en aneliste uden biografier, da det trods alle de gode oplysninger er lidt svær at danne sig et overblik?

Jeg bliver helt overvældet over alle de spændende og interessante emner, du har samlet på din hjemmeside, Flot, - og smukt sat op.

håber at høre fra dig på mail.
venlig hilsen
Ellen Marie
E-mail:
Skrevet af john, d. 06-03-2012
flot...
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 04-03-2012
Det kan føles godt med en dukkert i vinterhalvåret. Men som nybegynder skal man passe på, advarer fire forskere, som anbefaler, at man starter med at bade i sommerhalvåret.
E-mail:
Skrevet af Viebek Hammer, d. 03-03-2012
Hej Kirsten
. Tusind tak for din hilsen- og ja jeg tror det er en god ide også at skrive opfordringen på forsiden.
E-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 03-03-2012
Vandet i søen var nu 03.03. +to (2) grader varm. Jeg svømmede længere end normalt. Flere undersøgelser har vist, at vinterbadere har færre sygedage og føler sig sundere, men forskerne ved ikke, hvad der kom først: Er det sunde mennesker, der vinterbader, eller bliver man sundere af at vinterbade? (Rigtig flotte hjemmeside.)
E-mail:
Skrevet af Ayoe Jakobsen, d. 18-02-2012
Hej Kirsten
Det er en deglig hjemmeside duhar lavet, den giver ro og fred, det er flot gjort.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Pia, d. 12-02-2012
hej Kirsten det er godt nok en spændene hjemmeside du har jeg vil ofte kikke på den hilsen PIA
Skrevet af Katrine Kielland-Brandt, d. 06-02-2012
Kære Kirsten Andersen. Hvor fin en hjemmeside! Har slet ikke set det hele endnu, for jeg blev så optaget af at finde nogle personer, jeg arbejder med, Willum Jespersen og familie fra Thorning. Jeg vil gerne have lov at bruge dine oplysninger , men det kommer ikke på web, det er "bare" til en oversigt over min svigerfars familie på papir. Tak og venlig hilsen!
Skrevet af Majken Petersen, d. 18-11-2011
Hej Kirsten,
Kom forbi din fine hjemmeside for at læse om din slægtsforskning, men jeg blev i stedet fanget ind af din levende beskrivelse af dit liv. Det er et fantastisk tidsbillede, du giver. Mange tak! Hvor er det dejligt, at dit liv nu er fyldt med glade timer. Jeg ønsker dig alt godt. Venlige hilsener
Majken Petersen
Hjemmeside:
Skrevet af Tove, d. 25-10-2011
Tusind tak.
Søgte sindsrobønnen og fandt den i udvidet udgave og med musik.
Lige hvad der var brug for.

Mange hilsner fra Tove
Skrevet af Helge Madsen, d. 16-09-2011
Hej
Det er en virkelig flot hjemmeside du har, der mangler jeg noget endnu, men det kommer hen ad vejen, prøver stadig at forbedre den.
Jeg hedder Helge Madsen, jeg fandt din hjemmeside via Lene Skov fra My Heritage, jeg er ikke fuldgyldigt medlem endnu, jeg er på kontanthjælp og har for mange personer i basis programmet, har ikke pengene til medlemsskab på nuværende til at jeg kan svare på matches, men jeg har flere matches der stemmer med hende og andre, men jeg kan som beskrevet ikke svare på dem, da jeg har for mange personer i basis programmet. har du Lenes email så vil jeg meget gerne have den da vi åbenbart har fælles aner, please, håber du kan hjælpe mig, hvis Lene er beslægtet med din slægt er jeg muligvis også.
MVH.
Helge Madsen

WWW.helgemadsen.dk
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Arthur Hansen, d. 14-09-2011
Hej Kirsten


sikke en utrolig hjemmeside du har dig her....... den er fantastisk. jeg nyder at bruge alle mine aftner på at læse dine ting og erindringer igennem.....

Nyeste kommentarer

25.04 | 23:26

Tak for kik på din flotte hjemmeside. Hvilket arbejde!
Jeg fandt den i min søgen efter en Birthe Marie Jensen... men det var ikke den "rigtige" jeg fandt her.

...
16.04 | 19:00

Jeg kunne ikke drømme om at titulere kongehuset med "de". Men jeg kunne heller ikke drømme om at titulere Hr Møller med "du" ingeniør demitteret i 1969.

...
01.11 | 13:49

Hej , jeg har lige set din hjemmeside, der er et billede , som jeg har et par spørgsmål til
Mvh anders

...
01.11 | 10:40

Hej Kirsten, jeg har med stor interesse været inde og se på din side, der er et billede der har min enteresse, kan jeg sende et foto til dig .

...